Tjänster
Blästring

Blästring är ett effektivt sätt att grundligt avlägsna rost,gammal färg, smuts och lösa partiklar. Genom att använda sig av blästring, skapas mycket bra förutsättningar för lackering. Genom manuell blästring kan vi hantera både små och stora objekt.

I våra slutna system återanväder vi blästermedel tills det pulviserats, efter det överlämnas resterna till miljöstationen.  

Pulverlackering

Att arbeta med pulverlackering är bland de mest miljövänliga samtidigt som det ger ett hållbart och slitstarkt resultat.

Vi utför pulverlackering med stor ugnskapacitet. Vi lackerar enstaka objekt, samt stora serier till enskilda objekt. Vi arbetar i alla möjliga former och material.

Tips! Besök alestas app “Colour it” för att testa kulörerna på olika material.

Våtlackering

Våtlackering är ett bra alternativ till pulverlackering när man arbetar med material som inte tål samma höga temperaturer. Resultatet blir blankt och fint.
Våtlackering kan även användas som ett extra lager för att skydda mot korrotion och slitage.

Även mindre serier med udda kulörer används ofta för att hålla kostnaderna nere.

Järnfosfatering

Järnfosfatering används som ytbehandling på stål och andra metaller. Produkterna används i huvudsak som ytbehandling inför pulverlackering. En järnfostatering ger bättre rostskydd och vidhäfting av färg.

Legolackering

Man kan erbjuda legolackering som är den allra bästa lösningen för den komponent som ska tillverkas och monteras ihop till färdig en produkt.

Renovering av räcken

Slitna räcken kan bli som nya med lite arbete från oss. Vi blästrar och lackerar för ett hållbart och slitstarkt resultat.

Grindar

Vi målar och lackar grindar av olika material samt att vi renoverar gamla grindar.

Balkonger

Vi restaurerar slitna balkonger och ger dom nytt liv på ett effektivt och hållbart sätt.

Skicka offertförfrågan

Ditt namn

Din epost

Telefonnummer

Meddlande